Fantastisk champagnemiddag med autentisk fransk cuisine hos Chez Bruno og champagne.
Chez Bruno, er et fransk spisehus & brasserie der åbnede i 2013.
Bruno er uddannet kok i 1988 i Nantes, Frankrig, og har bla. Arbejdet i ”La maison du Danmark» på Champ-Elysées i Paris, inden han kom til Danmark for at arbejde på Kong Hans i København i 1990.
Du vil blive introduceret til maden og champagnerne ved hver anretning og så vil du naturligvis blive underholdt med historier og fakta om champagneregionen, produktioner og selvfølgelig de flasker som du skal nyde sammen med maden.
Denne champagnemiddag består af fem champagner og fire retter.
Velkomst
– Champagne 1 – A. Bergere, Selecetion, NV, Brut
1. ret – Vandbakkelser med lakse rillette, ricotta med yuzu og urter.
– Champagne 2 – Sadi Malot, Bulles de Rosé, NV, Brut
2. ret – Havtaske i urter, pastinak creme, aubergine caviar og appelsin meuniére sauce.
– Champagne 3 – Royal Coteau, Millésime premier cru, 2013, Brut
3. ret – Kalvemørbrad med morkler saouce, Pomme duchesse, rosenkål og skorzonerødder.
– Champagne 4 – Loriot-Pagel, Cuvée no. 6, 2006, brut
4. ret – Chokolade nougatine kage med Timian is og yoghurt med hyldeblomst
– Champagne 5 – Mathelin – Lucien Mathelin, Extra Dry
Kontakt os ved eventuelle allergier eller hvis der er noget du ikke kan lide/tåle, så ser vi hvad vi kan gøre.
Vi gælder os til at byde dig velkommen til en fabelagtig aften med fantastisk mad og vidunderlige champagner.
Vi forbeholder os retten til at udskifte champagner eller retter, hvis der er råvarer eller flasker der ikke længere er tilgængelige.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.